torsdag 26 maj 2011

Vision talk-Distances


Så heter det tredje och helt färska albumet från min otroligt musikbegåvade lillebror Krister och hans bandkollegor Alecx Karin och Richard .
Ni som gillar riktigt bra syntpop och som inte redan köpt skivan. gå in på www.visiontalk.se och beställ ett ex omedelbums.

Barn på nytt

Nu har vi varit i de djupa Gullaboskogarna en vecka ,en skola där jag förövrigt började min kunskapsbana själv en gång i tiden för sisådär 35 år sen.Straffet för att jag inte pluggade tillräckligt hårt är att komma tillbaks och gräva o lyfta o bygga åt de nurvarande barnen som förhoppningsvis inser vikten av att insupa ordentlig kunskap.
Uppsättning av ca 100 meter Gunnebostängsel inklusive nedgrävning och nergjutning av stolpar,bygge av ny frökenaltan och montering av två nya lekplatser, ingår i vårat projekt.






Både J o jag tackar gud för att grävmaskinist med grymt stor penisförlängare hjälpte oss att göra hål för stolparna i asfalten.
En liten del av allt stängsel som vi satt upp


Sandlåda modell större och rutchekana modell mindre under uppförande

I jobbet som lekplatsmontör ingår också att testa hållfastheten,J som är den modigaste av oss tog på sej rollen som stuntman,och efter ett fartfyllt åk så kan vi konstatera att den lär hålla för barn mellan 2-5 år

torsdag 19 maj 2011

Djur utan bur

Idag när jag fick se en gigantisk ekoxe på jobbet så tänkte jag att då slänger jag väl ihop ett litet inlägg om djur man stött på när man varit ute o hamrat sej .

1.Fluffkatt som inte lider av ätstörningar iallafall ,höll koll på mej när jag spikade trappa åt husse

2.Hund i storlek en tredjedel av fluffkatten, vaktade mej noga vid altanbygge
3.Ekoxe de la gigantos ,2 ggr så stor som hunden och käftar som kan kapa telefonstolpar upphittad vid de djupa Gullaboskogarna

4.Otroligt söt ,men också otroligt rymningsbenägen hund ,som bla har fått hämtats på häktet i Kalmar
5.Tre otroligt söta fågelungar ,som senare fick nytt hem i en holk ,förstorar man bilden så ser man ett gäng gula näbbar
6.Katt som huserade ovanpå varmvattenberedaren när vi bytte fönster
7.Nockuggla sällsynt exemplar som sällan dyker upp .

onsdag 11 maj 2011

Skottlossning på polisstationen i Kalmar

Det är ju inte varje dag man får skjuta inne på en polisstation ,men igår och idag så har vi gjort det ,visserligen med spikpistol och polisstationen är en före detta sådan ,men ändå.Vi har reglat upp väggar till nåt som ska bli en ny pizzeria .Pizzahuset ska den heta .




Innan dess så har vi varit på vårt lilla bygge nere vid havet och fått på nytt plåttak och lagat diverse skumma saker som vi hittade under det gamla.










Efter detta bär det av upp till skogen för att bygga lekplats och altan på en skola .Ingen kan säga annat än att vi har ett omväxlande jobb iallafall =)