måndag 18 juli 2011

Semesterstängt

Jobbledigt i 4 veckor ,tre kvar nu .
Första veckan har inneburit en vecka hos hjärtat där jag haft det oförskämt bra.Medans hon har jobbat o slitit på sitt sommarjobb, så har jag spikat trappa hos hennes granne och ett litet trädäck hemma hos hjärtat självt.Jag har även hunnit med att läsa ut lapidus nya bok ,döda ett tusental flugor ,druckit semesterns första ölar med Hjärtats kompis sambo .och så besökte vi årets vattenfestival i min lilla by ,där jag nog tycker att vi hade roligast innan vi kom ner till själva festivalen,överlag en mycket bra start på ledigheten .

(Det här närgångna fluffdjuret visade stolt upp sej sista dagen innan semestern.)

(Trappan i lärkträ som jag fick äran o slöjda i hop hos min kärleks kompis)

(Första semesterölen blev en Carlsberg)

(Mr K med sambo,när han tog sin första semesteröl vet jag inte,vad jag vet är att han inte tagit sin sista iallafall )


(Här på mitt eget trädäck festade vi loss innan festivalen,vi var mycket bättre än saade)

måndag 4 juli 2011

Hellweek

Tror jag de amerikanska marinkårssoldaterna kallar sitt elddop,där pojkarna blir män.Här blir det lite tvärtom männen (J och jag ) blir som barn på nytt .vi har byggt ihop en lekplats efter konstens alla regler och blir vi inte kontrakterade av Nasa eller iallafall kommer in i lekplatsbyggandets hall of fame så är livet orättvist.
Tre pappkartonger stora som medicinbollar innehållande enbart påsar med skruv mötte oss förra onsdagen när vi gav oss på detta hedersuppdrag.
Ett antal frågvisa barn har också försökt stjälpa och störa vår arbetsinsats,men ett psyke av stål har gjort att vi klarat alla hinder och kan nu stolt presentera en ny lekplats inklusive gunga de la gigantos .Mycket blod svett och säkert en del tårar har det blivit,fler lär det bli när ungarna ska testa lekplatsen sen,det finns iallafall en passage på den som hade gjort vilken sadistisk torterare som helst avundsjuk.

(Gamla lekplatsen fick vi riva först)


(Där under hittade vi en gammal bosättning från Inkaindianernas tid)

'


(Här har vi dödsfällan jag nämde tidigare,2,5 meter upp i luften,nån mer än jag som kan se hur man missar fotnedsättningen,grenslar stången,skallar i nästa och faller baklänges ner? ) kanske dagen femåringar klarar mer än man tror


(Rutchebanan har en imponerande fallhöjd på 35 meter )



(Den här gungan hade inte gjort bort sej hemma i min trädgård ,såg grymt skön ut och som en bonus ser man mycket mindre ut i den med)


*Alla moment i lekparken har testats minst en gång av mej,allt från stripstången till klätterväggen,förutom gungan den fick J äran att provköra .
Vi ger lekplatsen fyra grävlingar av fem ,avdraget ges pga dödsbron som lär framkalla många tårar.