torsdag 26 maj 2011

Barn på nytt

Nu har vi varit i de djupa Gullaboskogarna en vecka ,en skola där jag förövrigt började min kunskapsbana själv en gång i tiden för sisådär 35 år sen.Straffet för att jag inte pluggade tillräckligt hårt är att komma tillbaks och gräva o lyfta o bygga åt de nurvarande barnen som förhoppningsvis inser vikten av att insupa ordentlig kunskap.
Uppsättning av ca 100 meter Gunnebostängsel inklusive nedgrävning och nergjutning av stolpar,bygge av ny frökenaltan och montering av två nya lekplatser, ingår i vårat projekt.


Både J o jag tackar gud för att grävmaskinist med grymt stor penisförlängare hjälpte oss att göra hål för stolparna i asfalten.
En liten del av allt stängsel som vi satt upp


Sandlåda modell större och rutchekana modell mindre under uppförande

I jobbet som lekplatsmontör ingår också att testa hållfastheten,J som är den modigaste av oss tog på sej rollen som stuntman,och efter ett fartfyllt åk så kan vi konstatera att den lär hålla för barn mellan 2-5 år

2 kommentarer:

  1. TheoneandonlyP27 maj 2011 kl. 10:58

    Hållbarhet är oändligt viktigt - men tänkte ni på att även beräkna med en formel som innehåller åkarens tyngd och rumpbredd i förhållande till hastigheten och underlagets glidbarhet?

    SvaraRadera
  2. Klart vi hade det i tankarna med och vi kom fram till efter Js fartfyllda teståk att det bör få plats 5 barnrumpor i bredd utan o fastna och ca 35 st på höjden utan att den rasar =) Tack till J för den hjältemodiga insatsen insatsen

    SvaraRadera