torsdag 27 februari 2014

Överallt är vi

Bra blir det också så klart, men ibland är det svårt att fokusera eller ens minnas från dag till dag vad man gjorde eller vart man var just då.
Vi har pendlat mellan ombyggnaden av gruppboendet, Ombyggnaden av hemtjänstens gamla lokaler till nya åt socialen.
Ett par lägenhetsrenoveringar, fönsterbyten och lite snickrande på vår egna lagerlokal. Just det två studentlägenheter har vi färdigställt med inklusive gemensam duschplats.
Säkert en massa till som jag inte kommer på just nu, men nu har jag iallafall tömt telefonen på bilder igen så vi börjar väl med Socialens nya små kontor och ett kök att dela på.
Chefen himself verkar blicka mot högre makter i rummet som snart ska bli två kontor.


Reglar osb och gips, lite isolering medMålat och klart med foder och allt utom dom nya hyresgästerna på plats

Gamla distriktsköterske-lokalerna skulle bli till två nya kontor och en köksdel med, förövrigt samma lokaler som min son mättes och vägdes i när han var liten.
Två dörrhål sattes igen,en väggsnutt reglades upp, två nya skjutdörrar kom på plats och ett köksskåp fick möta en för tidig död när en diskmaskin ville in precis där skåpet stod.

Gamla köket var rätt slitet på nära håll iallafalloch det där med vita bänkskivor har jag aldrig förstått mig på

Inte bänskivor i bok heller för den delen, men inte jag som bestämmer vad som ska sättas upp, men luckorna blev helt okej tycker jag

Diskmaskinen på plats med

Sista bilden för dagen får bli på skjutdörrsbeslagen, dörrarna kommer på fredag tror jag.

Det gjorde dom, dörrarna alltså så därför får dom hoppa med i detta inlägget, inklusive damen som flyttat in i nya kontoret också.
Blir nog lite nya inlägg på raken nu har en jäkla massa bilder kvar, så ses snart igen,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar