måndag 4 juli 2011

Hellweek

Tror jag de amerikanska marinkårssoldaterna kallar sitt elddop,där pojkarna blir män.Här blir det lite tvärtom männen (J och jag ) blir som barn på nytt .vi har byggt ihop en lekplats efter konstens alla regler och blir vi inte kontrakterade av Nasa eller iallafall kommer in i lekplatsbyggandets hall of fame så är livet orättvist.
Tre pappkartonger stora som medicinbollar innehållande enbart påsar med skruv mötte oss förra onsdagen när vi gav oss på detta hedersuppdrag.
Ett antal frågvisa barn har också försökt stjälpa och störa vår arbetsinsats,men ett psyke av stål har gjort att vi klarat alla hinder och kan nu stolt presentera en ny lekplats inklusive gunga de la gigantos .Mycket blod svett och säkert en del tårar har det blivit,fler lär det bli när ungarna ska testa lekplatsen sen,det finns iallafall en passage på den som hade gjort vilken sadistisk torterare som helst avundsjuk.

(Gamla lekplatsen fick vi riva först)


(Där under hittade vi en gammal bosättning från Inkaindianernas tid)

'


(Här har vi dödsfällan jag nämde tidigare,2,5 meter upp i luften,nån mer än jag som kan se hur man missar fotnedsättningen,grenslar stången,skallar i nästa och faller baklänges ner? ) kanske dagen femåringar klarar mer än man tror


(Rutchebanan har en imponerande fallhöjd på 35 meter )(Den här gungan hade inte gjort bort sej hemma i min trädgård ,såg grymt skön ut och som en bonus ser man mycket mindre ut i den med)


*Alla moment i lekparken har testats minst en gång av mej,allt från stripstången till klätterväggen,förutom gungan den fick J äran att provköra .
Vi ger lekplatsen fyra grävlingar av fem ,avdraget ges pga dödsbron som lär framkalla många tårar.

4 kommentarer:

 1. HAHAHAHAHAHA!!! Jag dööör! Du är f*n inte klok juh! Dödsfällor och stripstång, grävlingar, grensling av stång... hahahahaha, fifan va kul ni kan ha här på nätterna när barnen sover....

  SvaraRadera
 2. Hua ingen som vågar sej upp till Gullabsoskogarna när det är mörkt,knappt vi vågara vara där på ljusa dagen ens

  SvaraRadera
 3. Jag älskar dig bejbi, och din underbara humor!

  SvaraRadera
 4. Detsamma mitt solsken i livet, om ett par timmar styr jag kosan upp mot ditt ,det blir en toppenbörjan på semestern.

  SvaraRadera