måndag 8 augusti 2011

Tillbaks till verkligheten igen

Så otroligt snabbt kan 4 veckor gå.Jag vet inte vad som hände riktigt men i morse ringde klockfan 05,45 igen och det var med en kropp o hjärna motsvarande en opigg 92 åring som jag försökte skärpa mig så pass att jag kunde klara uppdragen att koka kaffe o klä mig .
Det gick, men det var nog tack vare att jag gjort det så många ggr förr.
Denna semestern har jag haft glädjen att dela en stor del av tiden med min älskling , och i lördags firade vi två år tillsammans.
Det gjorde vi på en liten ö ute i Kalmar sund,där vi förövrigt höll på att bli strandsatta pga att sista båten tillbaks åkte en halvtimme tidigare än den skulle.
Men vi kom hem med privatchaufför istället och innan dess hade vi hunnit avnjuta lite ost kex och gott vin,mitt hjärta överraskade mig dessutom med att ha köpt oss varsin ring som naturligtvis gjorde mig väldigt glad,jag kan fortfarande knappt tro att jag haft sån tur att jag träffat henne.
Nedan följer lite bilder från vårat sommaräventyr.

(Ölandsbron sedd från en massa meters höjd,kändes skönt när vi kunde åka hem över den utan allvarligare skador ,antar dom är farligast på natten Ölänningarna)

(Jag försökte stirra ut en attackget men efter timmars kämpande fick jag till slut ge mej,dom är stenhårda dom där djuren)

(Erotik på Ölands djurpark,klicka på bilden på egen risk)


(Uteliggare som kom fram när jag städade mitt garage)

(Den här fanns också bland alla prylar i garaget,tror det är en katt)

(Galjonsfigurer från Marinmuseet i Karlskrona,det bästa med det var raggmunkarna.Mums)

(Garpens fyr,ön där vi höll på att bli kvarlämnade.Här har även Bernst kirssteinget varit o traskat barforta och slöjdat sig)

(Hon är så vacker mitt hjärta inte nog med det hon är förbaskat rolig och smart också)

3 kommentarer:

 1. Ruggugglan/fyllkajan9 augusti 2011 kl. 20:33

  Hassegu liksom - det där djuret på den sista bilden höll på att skrämma livet ur mig! ;-)

  SvaraRadera
 2. Hoppsan, här händer det grejer! ;-) Stort grattis till er bägge!! Så himla roligt att du äntligen har hittat dig en rekorderlig och bra kvinna =) All lycka till er!! Kram Malin

  SvaraRadera
 3. Åh, grattis till er! Så kul!! =))) Att hon ville byta ring med en 92-åring :D :D.

  SvaraRadera