fredag 30 september 2011

Gott o blandat

Ett tag sen jag la ut nåt nu men det beror nog på att jag fortfarande är skakad över vad vi fann när vi skulle byta vindskivor på ett gammalt ruckel.Jag har inte helt fått det bekräftat ännu men nog måste detta vara ett bortglömt koncentrationsläger från andra världskriget.Komplett med v2 raket och baracker.Sånt här hade man aldrig kunnat ana man skulle få uppleva när man sökte till snickaryrket.

(Barackbyggnaden och en halvfärdig V2A)

(Inte varje dag man hittar en V2 raket gömd i de djupa småländska skogarna)

(Vakttornet)

(Här har vi rivit tornet och fraktar bort det )

Sen går vi raskt över till lite mer trevliga bilder J Har blivit med Hund och söt är han som tusan med .Plus en otroligt söt kattunge som vi stötte ihop med när vi bytte bräder på lite förråd.(Inte nog med att han är grymt snygg klappvänlig är den också)

(En annan goding som jag var sugen på att stoppa i snickarbältet o ta med mej hem)

Avslutningsvis en bild på en papptakläggarjävel ,svårfångade är dom men nu har jag äntligen en på bild ,känner att min samling av jävlar snart är komplett.
Förövrigt går mestadelen av min fritid åt till att sakna min älskling.Men snart så kommer hon igen.
(Jävel nummer 11 i samlingen)

Som avslutning kan jag nämna att min kära kollega J idag slog världsrekord i 10 meter framåtlutad sprint,när han råkade snubbla på en stubbe som inte låg djupt nog i skogen.Hade inte en stor rishög satt stopp för honom så kanske han hade sprungit än.

1 kommentar:

  1. Nu förstår jag din beklämmning bättre bejbi, det set verkligen inte så trevligt ut :( Men båda fyrfotingarna är ju rent ohyggligt söta så de väger upp en hel del tycker jag =) Vi ses (äntligen) på fredag!

    SvaraRadera