tisdag 20 december 2011

Hohoho

Snart jul 5+ och regn,vart julstämningen är vet i fan,men hör o häpna vi har ett tak på .Tjohoo efter att ha fått ge upp förra veckan pga alla regnskurar så har vi idag fått på taket med hjälp av J,J och J och så jag själv då .

Äntligen slipper vi kasa fram och tillbaks med presseningen.
Gamla och nya taket ihopbyggt efter att J och jag slagit våra kloka huvuden ihop

J nummer tre fick lite Ernstinspiration och kastade av sig skorna.

Det nya huset äter nästan upp det gamla

När man lyckas pussla ihop ett mycket lägre och äldre hus med ett högre större ,så måste det fan ligga lite skill i det ,även om vi har tur med ibland =)
Finns det nåt mer romantiskt än att sitta på ett nyläktat tak i december i fuktiga arbetskläder och blicka ut över ett vattenskadat fårfält?( ja Winnerbäck du kan få låna den textraden till din nästa hit)

Som avslutning innan julledigheten så monterade vi in en Polsk säkerhetsdörr och byggde en tjusig spång fram till densamme.

3 Dagar kvar att jobba sen får jag tillbringa en hel vecka med min älskade,och mellan soffturerna så hade vi tänkt oss budgetrenovera hennes kök,skriver jag det här så blir det nästan ett måste eller hur ? ;)

2 kommentarer:

  1. Ni är rent galet duktiga!

    Och budgetrenoverat blev det, till viss del i allafall - synd att du inte har några "före" och "efter"-bilder att visa :)

    SvaraRadera
  2. Romantisk utsikt?!?!? Du, hoppas du inte tar med din älskling upp dit.... =))Skitduktiga är ni, det fattar du väl! Må så gott!!

    SvaraRadera