söndag 19 maj 2013

Smör synthpop och kärlek

Ja så hette faktiskt den här övertrevliga festivalen,inte så konstigt som det låter om man vet att titlen är kopierad från en gammal pagelåt.


För att stilla sin synthhunger så får man ibland ge sig iväg långt. 92 mil blev det allt som allt.

5 tappra smålänningar gav sig iväg upp till gamla anrika Nalen för att bla titta på vision talk som gör sin nästs sista spelning,sen blir det paus ett litet tag.
Åka bil är inte jättekul och det gjorde vi i många timmar men kvällen i sig blev suveränt rolig med massa bra liveframträdanden och möten med nya trevliga synthmänniskor och som alltid när synth står på schemat så blir stämningen glad och kärleksfull.


Bilder följer
En tunnel i stockholm, såna har vi inte i Bergkvara

Förfest och sovplats stod Dennis för ,ena tredjedelen av visiontalk Richard på plats också,bror min var dj vid detta laget så han fick hålla sig på Nalen.
Pendeltåg har vi inte heller där vi bor,så det var mycket spännande för oss lantisar att uppleva

Åke och Peter två speedade grabbar som också var dom första som blev rekomenderade att ta luft av vakterna.


Så här såg det ut när vi kom fram till Nalen4 av dom 6 banden som spelade fick jag med på bild,alla 6 banden gjorde förbaskat bra liveframträdanden Garbo Sthml överraskade nog mest genom att vara fantastiskt bra, låtarna satte sig direkt.

PA Tronic var första akten vi fick se när vi komVarje band fick spela ungefär 50 min sen var det Dj pauser i mellan
Växjö bandet Candide gjorde alla i publiken glada med sina härliga melodier och energisk sångare.


Garbo Sthlm som både såg och lät som om dom kom direkt från 1984,kan varmt rekomenderasVision talk ,var nog femta gången jag såg dom live och dom är alltid grymt bra så även i kväll


Vanguard också ett riktigt bra band med många hits ,trevligt att se att dom var lika bra live som på skiva .


Lite fynd som jag fick med mig hem igen plus en hel drös mp3or av Richard och Dennis så nu har jag mycket bra musik att njuta av även på hemmaplan


Tackar alla som följde med alla som gav oss sovplats alla som gav oss oförglömliga minnen genom fantastisk musik tack till min älskling som också har begåvats med en sån bra musiksmak och för att du ville följa med.
Nästa gång blir det tyrolen och där kommer nog ännu fler band att spela för oss .1 kommentar:

  1. Kanonhelg var det!!! Fler såna resor måste vi fixa till i framtiden. Men hallå...jag fick väl ingen luft av vakterna? ;)

    SvaraRadera