tisdag 13 augusti 2013

SEMESTER

Den kom till slut och gick i en rasande takt med , jag har haft förmånen att tillbringa 3 hela veckor tillsammans med min älskling och vi har haft det otäckt bra.
Förutom att ha besökt varenda loppis i södra Sverige så har vi mestadels ägnat ledigheten åt att ha det man ska, ledigt.
Vädret har i mitt tycke varit lite för varmt , men det har o andra sidan lett till att jag kunnat läsa ut ett tiotal bra böcker.
Marknadsbesök och en tur till Kolmården har vi också fått in på schemat.

Nu är jag inne på sista veckan och den skall avslutas med ett besök i Växjö där jag ska gå på synthfestival, sen är det tillbaks till verkligheten igen, hoppas ni också haft en bra ledighet.

Vi var och tittade på ett litet hus som jag funderar på att köpa och ha som sommarhus


Hjärtat dansar gangnamstyle över dolda fallen.En fin sommarbild från när vi var hundvakter och hunden blev i sin tur kovakt.


Bad efter lite svalka när det var som varmast och vips så började det hagla, skall be lite försiktigare nästa gång.


Så här fint stylade min fina om min utekruka


Ytterligare en fin sommarbild från vår lilla sjö


Fler än jag som kan konsten att njuta av sin ledighet, den här katten åker runt och låter sig klappas på olika marknader han har egen facebooksida, det har inte ens jag .En krona klappen kostade det och han drog in en del pengar kan jag säga


24 meter upp i luften över Kolmården, linbaneturen var väldigt trevlig tillsammans med delfinshowen var bara det väl värt resan.


Bakom bussen smyger tigern Kira den som Tobbe från en annan del av köping skällde och svor påEtt annat härligt gäng som verkade trivas.


Kattdjur modell mindre, denna man som lystrar till namnet Sigge har ägnat en del tid åt sin semester till att äta upp vårt pålägg främst då skinkan.


Avslutar med en closeup på en uggla som vi såg på Huseby känns som den försöker säga mig nåt men jag vet inte riktigt vad.

Slut för idag, tack för idag


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar