söndag 2 februari 2014

Snö och åter snö

Denna veckan har vi haft ett gäng tuffa dagar med snöröjning, en jävla blåst i samband med ihärdigt snöande har gjort det besvärligt.
Sist jag skrev så skulle vi börja med ett tegeltak och vi hade en veckas hårt jobb framför oss och hann precis bli klara innan snön kom. På taket hade vi strålande assistens av J och J som rev läkt och bar tegel för glatta livet.Första dagen var värst då var det 10 grader kallt och en annan som vant sig till vid långkalsonger redan vid 1 plusgrad tyckte att det var förbaskat kallt om både röv fötter och framförallt händer.
Men men det gick bra vi blev klara och som vanligt blev det otroligt snyggt =).
I mellan snöskottningarna så har vi hunnit påbörja ett antal jobb också vi håller på och bygger om ett gruppboende till en stor lägenhet, vi håller på att bygga om ett annat gruppboende till kontor åt socialtjänsten.Vår målare har också fått ett fint jobb med att fixa ett 40tal rum åt korespondensgymnasiet som flyttar sig några kilometer norrut.
Återkommer med bilder när vi fått nåt intressant på kort.


Bilder på takomläggningen följer.

-10 och en jäkla massa kalla tegelpannor att rivaLäkten var i så dåligt skick att den nästan gick att skrapa bort med kofoten.

4 vagnar fulla med tegel blev det att forsla iväg

Ströläkten på plats

396 meter bärläkt på plats redo för 1182 tegelpannor.

Så här såg byggnaden ut från marknivå, en gammal brandstation är det


236 buntar tegelpannor väntar på att bli utplockade.


Dom 3 Jna visar upp sin bästa sida

Nästan klart

Där var det hela klart även nya rännan på plats, dagen efter kom den yrkeskår jag är minst avundsjuk på och plockade ner ställningen igen.Tack för idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar