onsdag 30 juli 2014

Läääängesen sen sist

Det beror inte på något sätt att jag inte haft nåt att göra tvärtom så har jag och hjärtat slitit mer än någonsin ,vi har nämligen efter 5 års särboliv skaffat hus tillsammans, kanske inte Sveriges snyggaste hus utvändigt, men det är ju insidan som räknas brukar man säga och läget är fantastiskt fint.
Allt detta har också inneburit flyttlass från två olika ställen, städning av lägenheter och hyreshus till ytrenovering av nämnda köpta hus.Försenat internet har också gjort att bloggandet legat på is.
Men nu efter två veckor i nya huset och snart 3 veckor av semestern avklarad så börjar det så sakteliga komma till ordning här, vilket innebär lite tätare bloggande.För er moderna människor med facebook som läser min blogg så kan ni gott gå in och rösta på Bauhaus hemsida om årets byggblogg. Skulle sitta fint med lite pengar så att våra projekt kan förverkligas.
Blir lite blandade bilder idag från huset och även från våra nya inneboende.
Ett stort tack också till alla som hjälpt till med våra flyttar och speedrenoveringen.
Tack som fan!

Jag tjuvstartade några veckor innan vi flyttade in med att gjuta en platta till en ny luft/vattenpump.
Det var en gammal oljepanna innan i huset.Efter att ha skojat några ggr med gamla ägarna att säljaren brukar bjuda på Champagne stod det faktiskt en flaska i kylen när vi tog över huset =)
Enda bilden jag har på vardagsrummet innan vi gav oss på det, med nya tapeter golv och färg.

God hjälp av Jörgen och Hanna hade jag första renoveringsdagen, andra dagen kom Svärfar och hjälpte till med tapetsering, går alltid mycket bättre när man är ett gäng som hjälps åt.


Medans jag höll på med golvet så hade jag rörmokare och elektriker här som fixade luftvattenpumpen.

En början på ordning på kaoset blev många 12 timmarspass dom första två veckorna.


spisen såg inte riktigt klar ut så jag gjorde en form av topp på den med lite lister och bitar som blev över från golvet.

Pumpen på plats och provkörd.


Ett pyttelitet kök har vi, men vi tar inte så stor plats heller för den delen.

Böcker tycker vi om bägge två och det var en stor del av flyttlasset som bestod av bokkassar.

Hjärtat sorterade allt i bokstavsordning medInga kommentarer:

Skicka en kommentar