tisdag 6 mars 2012

Taklagsfest?

Kanske vi inte får för att vi har fått upp innertaket,men det har vi iallafall och det blev vansinnigt snyggt i mitt tycke.


Vi har även slagit världsrekord ,den här taklisten är tydligen lägst i världen,blir precis lagom att en golvsockel får plats under =)J som är gammal elitgymnast fick äran att kravla sig dit och skruva dit den.

även gamla delen av huset som numera är inbyggd och ska fungera som tv-vägg och sovloft har fått panel,sen ska någon typ av räcke upp där också .

Sen har vi sågat oss in i gamla huset ,där ska vi förutom att byta alla fönster bygga ett nytt badrum,vi kan också passa bebisar om vi får hyra barnsängen av ägaren.

Vy från vårat uppsågade hål in till den tilltänka hallen och badrummet.Som ni ser så har vi lite kvar att pyssla med

Nästa vecka skulle det tydligen bli varmt o gott,då tror jag vi siktar in oss på plåtaket .
Våra duktiga plåtslagare Roger o Björk från Karlskrona plåt o järn har varit o hälsat på och satt upp lite fönsterbleck, en firma väl värd att rekomendera om ni har nåt klurigt plåtjobb på gång.2 kommentarer:

  1. Det ser riktigt bra ut, vilken akrobatik...Jag hoppas det blir panel även på gavelspetsen??
    (över fönstret). Det kan bli fest då hela bygget är klart!! Jag kommer på fredag och inspekterar.
    Lycka till resten av veckan!!/ Ann-Katrin, husägaren. Ps sängen är till salu! ds

    SvaraRadera
  2. Tja...att plåta mig som ständigt undviker kameror kan ju vara rätt klurigt. Andra sorters plåtjobb tror jag att jag överlåter till min hyresvärd att ta beslut om faktiskt :)

    SvaraRadera