måndag 12 mars 2012

Varmt

Så pass varmt att långkalsongerna fick tas av vid lunch .Förhoppningsvis var det sista dagen dom var på på ett antal månader.Veckan har vi börjat med att sätta igen ett dörrhål i en lägenhet och tillverkat ett litet trädäck åt en rullstolsbunden dam,så hon kan ut o njuta av vårsolen,eller skrika glåpord åt förbipasserande ungdomar,vilket hon nu väljer så blev hon nöjd iallafall.


Förra veckan avslutade vi med att riva upp gamla badrumsgolvet i sommarstugebygget,det var ingen rolig syn under golvbrädorna,2tum5 som balkar som hängde lite hur som helst och ca 3 cm kutterspån som isolering Så är det nån som har en marsvinsodling så har vi en årsförbrukning av spån till salu..Men nu så är det rejäla balkar och ordenligt med isolering på plats,lite golvvärme på det så blir det nog favoritrummet på vintern.

Höjden var tvungen att hamna så nära tröskelhöjd som möjligt

J meddelar att minialtanen är klar för besittning

J undrar vart all kutterspån tog vägen
O där försvann brädorna med

De nya balkarna 45x195 börjar komma på plats


Trossbottenskiva och isolering på väg in

Även isolering kan vara vackert,när den ligger rätt iallafall,en bra början på ett nytt o stabilt badrumsgolv

1 kommentar:

  1. ThenoneandonlyP14 mars 2012 kl. 20:45

    Kan man verkligen odla marsvin i kutterspån? Är inte kutter ljudet som de gör när de hör kylskåpsdörren öppnas? Vill man verkligen ha hemodlade marsvin? Vill man ha marsvin överhuvudtaget med tanke på att de kuttrar? Frågorna är många och svårbesvarade....

    SvaraRadera