fredag 4 januari 2013

**2013**

Så var vi inne på ett nytt år igen och iår så var det så fantastiskt att man kunde få riktigt långlång ledigt om man tog sina sista 5 semesterdagar.
Det allra bästa är att hjärtat mitt var ledigt lika länge,så vi har fått tillbringa nästan två veckor tillsammans.
Vi har varit extremt lata och nyttjat tiden till shopping och vila.

Vi sågs på julafton där vi började den två veckor långa mat och vilresan

Mina julklappar bestod i nya julalbumet av uti vår hage,en otroligt fluffig och go morgonrock


och en biljett till Petra Marklund i växjö den 23 februari (Hennes nya låt sanningen är för jäkla bra).En av våra lediga dagarna var vi och tittade på Bilbofilmen på bio
och sällan har väl nästan 3 timmars film kännts så kort. När jag sen började läsa boken så blev jag väldigt förvånad när jag insåg att hela filmen utspelade sig på dom första 70 boksidorna,inte så ofta man kan säga att filmen är bättre och mer detaljerad än filmen,men det gör jag nu.

Jag har även passa på att läsa ut Gws bok Gustavs grabb och fastnat för en ny (ny för mig) författarduo som heter Hjort Rosenfeldt,deras första bok det fördolda var så pass bra att jag var tvungen att skicka efter dom andra två i serien med.

Mitt hjärta har skaffat sig en väldigt charmig katt och den har jag ägnat några timmar åt att klappa på under ledigheten.Hon fick även en julklapp i form av ett klätterträd som jag hittade för en billig peng på en sida som jag måste rekomendera zooplus Dom skickar från Tyskland,men gratis frakt på allt över 350 kr och bra priser gör att den är väl värd ett besök.

Nedan följer lite bilder på den söta katten och hennes inlånade julkompis som hon blev mycket nöjd när han fick ett annat hem,men lite pisk han hon att ge honom iallafall=)


När man är ute vill man gärna in
Och detsamma gäller när man är inne,här gick hon miste om ett skrovmål bestående av talgoxar och blåmesar
Trädet på plats passade precis som tur var

Tur hon fick låna den lilla svarta katten en stund så hon fick öva på attack underifrån

Av förklarliga skäl så blir det inga jobbbilder denna gång,men på Måndag drar vi igång igen mot nya äventyr och nya projekt.
Hoppas ni alla haft en bra start på nya året .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar