måndag 22 april 2013

Postlådeprojektet i hamn

Efter 4 månader så är dom äntligen på plats,förra veckan fick vi en dag över och då tog vi med oss det vi började bygga på i januari och så byggde vi klart resterande del på plats .

En liten altan hann vi med också under dom dagar vi inte var vid vårt lägenhetsbygge.
Just altanbygge är väl ett vårtecken så gott som något.
Denna veckan inleder vi med att montera in altandörrarna i vårt lägenhetsbygge,eller evakueringsdörrar kanske man ska säga efter som dom kom till enbart pga brandsäkerhetskraven.
Meningen är att vi ska vara klara 1 maj med lägenheterna så blir några stressiga dagar för j och mig när vi ska samsas med en massa andra hantverkarjävlar.


Förmodligen första och enda gången dessa postlådor får åka släpvagn


Stagning sker medans gjutningen torkar

Nu får dom liksom vi njuta av lite vårsol.Början på den lilla lilla altanen
Och slutet,må den fylla sin funktion.Så kom dom då sentomsider våra efterlängtade dörrar,5 av ett tjugotal som vi satt i dom senaste två månaderna och än har vi inte fått uppleva nån som passar direkt,utan att vi behöver hugga såga bila eller göra nåt åt det gamla dörrhålet.


Vi slapp iallfall bära dom hela vägen själva


Bilning och tegelsågning pågick nyss på denna plats

Tre av fem dörrar är på platsAvslutar till sist med att visa mina skills,dold detektor stod det på denna men dröjde inte länge innan jag hade den på bild,den får nog hitta nån bättre plats att dölja sig på tills nästa gång.Slut för idag


3 kommentarer:

 1. Hej Snickarpojken! Vi vill tipsa om att du kan nominera din blogg till Årets Byggblogg som avser utnämna Sveriges bästa byggblogg den 29 maj 2013. Vinnaren kammar hem 25 000 kronor i ett projektkort att handla varor för på BAUHAUS. Skicka in ditt bidrag senast den 12 maj. Lycka till!
  http://www.bauhaus.se/byggblogg.html

  Giannina
  Priest Public Relations

  SvaraRadera
 2. TheoneandonlyP5 maj 2013 kl. 20:28

  Priest?

  Det låter lite smygigt att en prästinna vill ge dig pengar...passa dig, hon är nog bara ute efter din kropp! ;-)

  SvaraRadera
 3. Ja du har rätt ,bäst att hålla sig undan där prästinnor är onda av naturen har jag hört.Fast man kanske ska vara nöjd att det inte stod göran från prästorganisationen.

  SvaraRadera