onsdag 3 april 2013

Två kök på en dag

Så kan det tydligen bli ibland det första vi skulle montera upp kom från LIB Luck och inredningsbolaget ett så kallat budgetkök,men det lär funka det med.
Största problemet var väl när vi skulle bära in hörnskåpen i köket och upptäckte att dörröppningen var en cm för smal för att få in skåpen,efter att ha låtit våra skarpa hjärnor utbyta tankar och ideér så kom vi fram till lösningen nedan.

J fick backa till bilen och ställa sig under köksfönstretSen fick vi skruva loss fönstret uppe på vår mobila ställning


Och vips en lagom stor öppning för våra hörnskåp.

Inte blir det stort köket

Men lär väl fylla sin funktion

Budgetkök som det är så fattades hälften av gångjärnen till luckorna och lite annat småplock,men det dyker nog uppp så småningom och då kanske det kommer en färdigbild med.Kök nummer två är till vårat lägenhetsbygge i Söderåkra,det fick bli eftermiddagsprojektet.

Ett myresjökök,vilket innebär att det kostar 5 ggr mer,men här finns delar så det räcker och blir över


Här är sista gången den här väggen får stå och se helt tom ut


Samtliga överskåp på plats i morgon sätter vi dit bänkskåpen med .Som om nu allt detta inte räcker så har vi även hunnit med att sätta upp alla ytterdörrarna som vi fick för några veckor sen.
Som vanligt så passar ju inte dörrarna vi får i dom gamla hålen,så blev en del huggande i betongen innan vi kunde få dom på plats.


Men till slut så

Här har vi även svaret på min lilla gissningstävling förra gången,svaret är en ringklocka.

En av dom viktigaste sakerna att kolla när en ny dörr är monterad är om kikögat funkar,och det gjorde det här,kusten såg klar ut och jag kunde försiktigt smyga mig ut

Nästa gissningstävling.Vad fan är det här för nåt? hittad i en källare i Söderåkra och jag skulle tro att om Nordkoreas ledare hade visat upp denna på bild för Usa så hade dom nog darrat ordentligt i knäna.Gissa på vet ja ? Har inget facit men lovar att ta reda på vad det är om jag får in nån gissning=)Slut för idag.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar