söndag 11 maj 2014

Nya korr del 4

Saker och ting börjar faktiskt bli klart, tanken är att allt ska vara klart den första Juni och det är nog inte långt från sanningen trots att massor har tillkommit i efterhand.
Det vi nu har kvar att roa oss med är 250 ljudabsorbenter som skall sitta i varje lärarrum förmodligen inte världens roligaste jobb, men trevligt när man börjar se ett slut på det hela.
Det är jag rätt säker på att våra målare tycker med som har gått här nere sen i februari och målat och spacklat rum efter rum som ser likadana ut.

Vi har haft en hel del andra jobb att pyssla med under tiden men det vi gjort senaste gångerna vi varit på plats kommer här nedan.
Bla har vi nog borrat och skruvat fast fler gardinbeslag än en människa gör under sin livstid 110 stycken inklusive 3 plugg och skruv i varje.

Ca 100 meter boklist skulle sättas upp i korridorerna


Nästan så champagnen kom fram när sista beslaget var på plats

Ny dörr blev det i korridoren medI andra änden av byggnaden skulle ytterligare ett dörrparti upp
När chefen kom försökte J gömma sig, men vi lyckades hitta honom, han förstod aldrig hur.


På denna platsen skulle ett skjutparti sättas upp, problemet var en oflyttbar fläkt som var lite i ivägen.

Då fick våra slöjdkunskaper komma fram och vipps så gick det att ha både balk och fläkt kvar.Våran duktige målare A fixar sista finishen

Partiet som var måttbeställt passade perfekt

Avslutar med en bild som jag inte tycker är helt okej, men visst det ska vara hårdare tag igen nu i skolan.Detta specialrummet kommer att ljudisoleras för att eleverna som ska bestraffas inte ska störa dom övriga .

Hej hej

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar