lördag 24 maj 2014

Nya korr del 5

I torsdags så ansåg vi oss klara med det vi hade fått i uppdrag att göra, nu är vi ju visa av erfarenhet och vet att det kommer att dyka upp fler saker som ska fixas i efterhand, men för tillfället så är nya korr klart.Nu ska det bara inredas och inflyttas av ett stort gäng lärare.

Sista rycket innefattade en stor mängd absorbentplattor som skulle sättas upp i samtliga lärarrummen och lite nya socklar och foder där mattläggarna gått fram.

Här har vi allt som behövs för att tillbringa några dagar med att vrida nacken ur led och att få mjölksyra i armarna en hel låda 5mm betongborr rekomenderas med.

En korslaser är ett bra hjälpedel med om ni inte vill fylla målarens nymålade tak med en massa pennstreck

Plus en gigantisk låda med såna här upphängningskrokar, tips ta alltid minst en extraskruv och plugg i fickan ,tar man exakt antal så kommer man att tappa minst en skruv på golvet så man får klättra ner och hämta en ny.

Har du gjort enligt anvisningarna så kommer det förmodligen att se ut ungefär så här, hoppas det inte blir för tyst nu så inte eleverna hör vad lärarna säger.
Så här ser en del av skolan ut på utsidan
Så här ser en stor del av insidan ut.

En liten lastbil kom lastad med en massa gott till bygget, tyvär var det enda vi skulle ha i den ett par nya hissdörrar=(

En av lärarna var tydligen galen i motorsport, därför fick hans kontor utrustas med en extraknapp.

Nu blir det inga fler bilder från korr förrän det är inflyttat och möblerat, men vi har gjort en massa annat imellan så dyker snart upp nytt inlägg med annat kul.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar